Derfor kæmper jeg

Søger studerende fra 1. uddannelser på den vestlige side af broen eller 2. STEM uddannelser 3. andre uddannelser, der kan være med til at vise studenteroprørets bredde jf. nedenstående.Information har tilbudt at printe en kronik pba. vores manifest. Overordnet ville det være svedigt at give det lidt mere affektiv kant end manifestet, så der både er noget fagligt/politisk og mere personligt derude. Kronikken kunne derfor indeholde en række “derfor vil jeg kæmpe”-beretninger. Der er allerede tilbudt beretninger fra erhvervsøkonomistuderende på CBS og psyk studerende på KU og det kunne være fedt med et flere beretninger, der viser frustrationernes bredde blandt studerende. Afsenderne af kronikken tænker vi at være skribenterne selv, som en del af bevægelsen. Avisen har tilbudt en deadline, der hedder starten af næste uge, så hvis du har tid og lyst til sådan et engagement og give et bidrag til at vise den bredde frustration og bevægelse, der er ved at opstå blandt danske studerende, så hører vi gerne fra dig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: